Mustasch nålen

   Dat: 2009-04-29 | Tid: 17:01:00  Kategori: 
Jag kom in på pressbyrån imorse och blev glad av att se denna nål!! Det är ju lite svårt för oss tjejer att odla mustasch för killarnas skull. Hon i kassan frågade mig om jag ska ha en och jag svarar givetvis ja. Sen berättade hon något märkligt, hon hade frågat hur många kvinnor och tjejer som helst under morgonen ifall de ville köpa en nål, och ingen hade velat göra det!!! Men vi vill att killar och män ska köpa rosa bandet? Vart tog solidariteten vägen? Med tanke på att prostatacancer också är den cancer som minskat minst under alla år!!!

Kom igen tjejer, GE ER UT och köp nålen nu!!!

Got no words for this...

   Dat: 2009-04-28 | Tid: 20:32:17  Kategori: 
Inte egentligen i varje fall.
Fick ett meddelande ikväll.
Har en stor klump i magen och inte minst i halsen!

Livet är bra orättvist ibland!

Vilket pucko till kille...

   Dat: 2009-04-25 | Tid: 13:15:42  Kategori: 
Satt på pendeltåget hem inatt. Jag hamnar i en fyra där två andra killar sitter och det går inte att undgå och höra vad dessa två pratar om. De pratar om en tjej som är så jävla krånglig och bråkar en massa, osv. Killen verkade vara ganska upprörd och ledsen över det hela och han rådpratade en massa med sin polare.

Och jag tänkte "hey, that´s just to bad. tråkigt för honom men då kan han ju garanterat hitta sig en bättre tjej", för let´s face it, tjejer är otroligt bra på att göra uppror för att få en killes all uppmärksamhet. Så, killar, nu vet ni varför också, om ni undrar varför era tjejer kan vara rent omöjliga.

Men hur som helst, I feelt bad for the guy. ÄNDA TILLS han skulle gå av pendeln!!!
Det han kläcker ur sig då får mig att vilja greppa hans pung där och då när han stod upp framför mig. Han avslutar samtalet med sin polare med kommentaren:

"Aja, det är bara att stoppa in den så håller hon käften sen!"


Vilka fina tankar grabbar har om sina tjejer ibland, tycker ni inte?
I´m not even gonna get started!!!

Don´t hate the player, hate the game?!

   Dat: 2009-04-25 | Tid: 13:07:52  Kategori: 
Är så trött på osmidiga jävla players. Man kan ju åtminstone sköta det snyggt! En kompis ringde mig för en stund sen. Hon vill ha honom på min fest ikväll, men han kommer inte. Det är inte vad jag är pissed över, att han inte kommer, utan hela grejen. Det gör så ont i mig och se henne försöka få något gensvar från honom. För mig, enligt vad jag sett från honom, är det uppenbart att hon aldrig kommer få det, så länge hon inte vill ha sex, hon har inte fått någon som helst respons hittills, aaa om man bortser från den kvällen han ägnade henne all sin uppmärksamhet för att sen försöka få med henne hem. Tjejer, don´t buy it. Träffar ni en kille ute eller på fyllan, ge han ditt nr, vill han vara med DIG så hör han av sig dagen efter även när han är nykter. Problemet är att spriten gör både tjejer och killar så sentimentala, det är därför människor i många årtioenden vaknat upp med en person dagen efter och tänkt "vad fan såg jag i honom/henne".

Dessutom handlar det här om en liten skitunge till kille som knappt är torr bakom öronen ens en gång. Han är inte värd bekräftelsen att hon ska springa efter honom, han är inte värd och sitta på den pedistalen. Jag vill göra ett kalsongryck på honom!!!

Jag har sagt det förut tjejer, och jag säger det igen... Ha aldrig, och då menar jag ALDRIG, sex med en kille första gången du träffar honom, oavsett om det är en dejt eller för en kväll, att han ens tänker tanken att du är så enkel första gången han träffar dig, säger en del om honom. Vill han vara med dig så kommer han heller inte vilja ha sex med dig första kvällen, det är inte det som är väsentligt för honom då. Dessutom, vill han vara med dig så är du värd att vänta på!! Du förlorar ingenting på att stå emot, endast känslolöst och kallt sex som inte kommer i närheten av när du träffar en kille som tycker om dig.

Låt mig vara!!!

   Dat: 2009-04-22 | Tid: 23:22:31  Kategori: 
Jag, som de flesta vet är en mer eller mindre träningsnarkoman. Jag spenderar oftast ett par timmar om dan på det där gymmet, det förklarar kanske också varför det blir en del muskler av det, antar jag. Det är inte något många uppskattar och då snackar vi främst killar. Jag är ju tjej, och tjejer ska inte ha muskler, SUCKA!!! Därför tycker jag det är extra kul att sätta mig bland killarna på gymmet och lyfta mina vikter, är det någon gång de syns så är det ju när man lyfter! Och ni ska tro att de sneglar och blänger! Men sen finns det också olika sätt och uttrycka sig på. Det finns de som måste sänka en för det här! Jag satt en gång och körde bröst på en maskin, en kille kom fram och frågade om han kunde köra emellan, visst, inga problem! Sen ändrar han inte till min vikt igen, det struntar jag fullständigt i, men kommentaren han kläcker ur sig när jag ändrar den är: "Det där kommer du också kunna ta en vacker dag", ööhm, va??? Och för att inte tala om de killar som måste gå in i en fast vi går in en hur bred gång som helst där vi båda får plats utan problem! Sen finns det de som måste finna en anledning till att jag kan ta de vikter jag tar och att jag har de muskler jag har, med en kommentar som lät "okej, du är tjej, 23 år, det är ganska otroligt, dopar du dig?" Asså vad i HELVETE?!? Många timmar på gymet, en del deffning, osv osv.... Ger sina resultat, om jag får be! Vad är det med er?!Och så finns det ju en rad idioter som vill träna en, osv... Mmm, de muskler jag har nu, har jag fått utan dig, så jag tror jag klarar mig!! Till slut har vi de killar och tjejer som faktiskt vågar ta kontakt, vara social, snacka lite och påpeka att man är en grym tjej och att jag inspirerar dem!

Jag strunar fullständigt i vad du tar för vikter på gymmet! Att du sneglar och flörtar med mig på gymmet! Och att du försöker skymta dina magrutor inför mig! I just don´t give a DAMN!!!

Jag är på gymmet för att träna och inget annat, så låt mig vara!!!

Honhjärtat

   Dat: 2009-04-20 | Tid: 18:08:49  Kategori: 

Det hjärtat är allt annat än vitt. Hennes hjärta. Hon har fått nog. Hon lämnade avtryck, ett som sved. Men vem känner mest? Hon lämnade ett avtryck som skulle svida, om de visste. Bitterljuva känsla. Skadeglädje. Skam. De tar sig inte in. Hon vet vad hon gör, överlevnad. Något hon har kunnat sen barnsben. Något hon har utvecklat sen barnsben. men det finns alltid en väg, om än bara en lite stig, som leder till nästa. Henne ängel ser på, och gråter. Vem är hon att säga att ni gjorde fel?


A few words on your way...

   Dat: 2009-04-19 | Tid: 14:07:49  Kategori: 

Life is to short to wake up in the morning with regrets, so love the people who treat you right, forget about the ones who don´t, and belive that everything that happens has a reason.

If you get a chance, take it.
If it changes your life, let it.

Nobody said it`d be easy, they just promised it would be worth it.




Amatörkomiker

   Dat: 2009-04-19 | Tid: 14:00:41  Kategori: 
Tvn rullar här i bakgrunden under tiden jag sitter vid datorn.
Jag gillar verkligen inte programmet Talang 2009, men jaa.
Men just som jag satt och svarade på ett mejl så kom det in en amatörkomiker på scenen.
Han var inte så bra.
Men han hade ett par riktiga guldkorn.

Han avslutar iaf med en mening som han säger är sitt motto.
Som får mig och skratta högt, och jag tänker dela med mig av den.

"Män är som bussar, missar man en behöver man inte vara orolig, där kommer snart en ny jävel och kör över en"

Haha det var en klockren punch-line för komik! :P

Killars skönhetsideal?

   Dat: 2009-04-18 | Tid: 15:45:07  Kategori: 
Vart tog alla killar vägen som utstrålar manlighet? Idag såg jag en kille, håret var perfekt fixat och jag lovar att han var sminkad också. Han var "sockersöt", och då enligt mig, så söt så det blir sliskigt. Killars skönhetsideal idag verkar endast växa sig större än tjejers. Allting måste vara så perfekt. Tacka vet jag de killar som kan dra på sig en mössa eller keps och gå ut, då kan vi snacka att det börjar gå åt ett mer trashigt och äkta håll. Och så kommer vi till det jag tycker är värst av allt ---> killar som rakar sig på bröstet! Jisses! Det ser inget annat än pojkaktigt ut, det är något av det värsta som finns att upptäcka. En djup suck dras inom mig. Varför måste ni ta bort det som idag är en av de få grejer som visar på er manlighet?

Idag, efter min löprunda var jag in på pressbyrån och skulle handla en färskpressad juice. Där möter jag en kille jag ofta brukar träna samtidigt som på mitt gym och vi brukar väldigt ofta titta på varandra, dock av en mindre btydande anledning, tror jag. Det var iaf första gången jag såg honom "civil". Han står framför mig i kön och han har lagt märke till mig. Genast märker jag hur han stelnar till och tankar om ifall hans privata sida duger för mig snurrar i huvudet. Nu kan det höra till historien att jag varje dag läser om hur människor fungerar och agerar i olika situationer, men ändå, det märktes så tydligt hur spänd och osäker han blev när han började trippa lätt på sina tår. och där står jag i träningskläder?! Då har det enligt mig gått bra långt.

Fan kom ut ut garderoben med ditt rufs eller ett snaggat huvud med de kläder som du känner dig bekväm i. Det märks när man inte är bekväm i sina kläder!!! Är man bekväm i sig själv så utstrålar man också något extra.

Vart tog alla estetiska och rockiga killar vägen?

En naturlig skönhet är skönast!

Livet är bra svårt ibland

   Dat: 2009-04-17 | Tid: 22:40:34  Kategori: 
Jag fick idag, och genom det också andra i min närhet ett mindre kul besked. Förut idag kände jag att alla är så mycket mer oroliga över det hela än vad jag är. Men det handlade nog bara om att jag alltid tänker att jag klarar mig på egen hand, och jag kände väl en viss press att utåt sett stå stark inför mina nära, för att de inte ska oroa sig. Men vad händer när jag känner att inte jag kan stå stark? Vad händer när jag också är orolig? Mina nära och kära vill ha besked. Men jag kan inte säga mer. Jag har inte fått veta mer själv. Det är så frustrerande när man inte kan råda över saker och ting. Måste helt enkelt bara vänta och se. Men samtidigt känner jag mig oerhört fridfull och lugn ikväll. Det finns egentligen ingen anledning till att oroa sig, jag kan ändå inte påverka det innan jag får veta mer!

Har winnerbäck i högtalarna. Hans röst får mig alltid att känna mig så fridfull.

Motsägelsefullt?

   Dat: 2009-04-17 | Tid: 22:33:54  Kategori: 
Finner ni också ett fel? =)



Dina rökridåer, inte mina..

   Dat: 2009-04-17 | Tid: 18:01:17  Kategori: 
Jag är den jag är.
Take it or leave it.
Jag orkar inte och kommer aldrig göra mig till för att behaga någon annan!
Då skulle jag inte trivas med mig själv.
Det är varken mitt fel eller problem att du sätter upp mig på en pedistal som inte jag kan leva upp till.
Det är din föreställning om mig.
Inte sanningen om mig!

Ta mig för den jag är!

Musiken och ipoden...

   Dat: 2009-04-17 | Tid: 01:32:35  Kategori: 
Är nu min bästa kompis och ren förståelse.
Det bästa av allt, är när man startar en låt och känner den där känslan genom hela kroppen.
Ett speciellt rus.
Idag har Nine Inch Nails gett mig det ruset.
Guld-ögonblick är när musiken får en att försvinna in i en helt annan värld.
När man börjar tänka tillbaka på saker.
Idag började jag tänka på en person som fanns i mitt liv.
Tänkte på all glädje och skratt vi gav varandra en gång i tiden.
Meningen vi fyllde i varandras liv.
Jag kom sen på mig själv med att sitta där på pendeltåget och le för mig själv.
Synd att vi inte har lika mycket kontakt längre!

Men människor kommer och går, tyvärr, och de kommer alltid göra det.


Tjolahopp!!!

   Dat: 2009-04-15 | Tid: 16:41:55  Kategori: 
Har precis varit på ett apbra möte!
I feel so happy och jag lär göra det ett bra tag framöver!!!
Den bästa insikten man kan få är om SIG SJÄLV helt klart!!

Ikväll är det drinkkväll! ;)
Det ni, fancy fancy ska det va! ;)
De blandar drinkarna och jag blir serverad..
Det är så vi vill ha det!
Sen blir det kanske ett barhak på söder, who knowes!

Puss på er alla!

Tisdag och allt kul!

   Dat: 2009-04-15 | Tid: 00:25:13  Kategori: 
Sov 2.5 timme inatt. Det känns idag! Lovade mig själv att gå och lägga mig tidigare men nu sitter jag här igen. Tiden går så jävla fort på kvällar och nätter. Egentligen så är det inget som håller mig vaken direkt, men.. Jaa, klockan går fort som sagt! Ska strax sova. Japp, gjorde en skitsnygg wurpa idag! När jag kom till Södertälje imorse såg jag bussen stå inne, fick skitbrått och sprang, det gick fin fint! Tills jag kom på bussen, DÅ snubblade jag och föll pladask i golvet framför chauffören! Jag är en person som bara skrattar åt sånt, jag bjuder på det! Så jag reser mig lika fort och säger "så går det när man har bråttom!" till chauffören och han gjorde inget annat än höll med. Berättade det för Dolly ikväll, hon ba "fan vad pinsam du är!", HAHAHA!!! Sen hade vi grupparbete hela förmiddagen.. Skönt och kul och ses igen! Vi hade kul och skrattade en del också! Sen åkte jag direkt till jobbet efter grupparbetet, det var riktigt segt och jobba kväll med 2.5 timmes sömn i kroppen, men jag tog mig igenom det! Sen kom Dolly och skulle jobba natt, gillar stunderna då man stannar kvar och snackar med henne, hon är riktigt skön och prata med, om allt och inget. Vi pratade om grillfesten om två veckor, (det börjar bli lite folk av det nu förresten, tror jag iaf) och hon skulle nog komma. Men hennes kommentar var så jävla skön, hon ba "asså vadå, har du snott en massa grillar eller vad är grejen?!" Öhhhmmm... Vad? Nu vet inte jag hur de gör här uppe, men från söder där jag kommer ifrån har vi grillar på varenda lägenhets-gård!! Jisses!! Och så även här, hon blev förvånad! Vad fan, vi har till och med en minigolfbana på vår gård här! Det ni! :)

Fick ett skönt mess av Miss K today allso! Me like her! Hon är en riktigt skön brud och hänga med, men jag kan erkänna att jag aldrig kunde sett oss bli vänner privat när hon började på mitt jobb. Idag gillar jag att hänga med henne som fan! :)

Men ajajaj!

   Dat: 2009-04-14 | Tid: 19:14:24  Kategori: 
Just nu har jag en väldigt stor klump i magen!! Lånade ut en summa pengar för ett par månader sen som jag nu de senaste dagarna väntat på ska komma in på mitt konto igen! Idag skickade jag ett sms till personen om att de fortfarande inte kommit in, personen i fråga svarar med ett sms om vilket kontonr och datum det förde över pengarna!! NEJ NEJ NEEEEEEEEEEEEEJ! Fel kontonummer!!!! Två siffror har förväxlats någonstans på vägen!!

Fuck a duck!!
I want my money back!

Summan är inte ingen pissumma heller!
Iaf, de personen ringer till sin bank som nu ska kontakta den lycklige kontoinnehavaren som fått mina pengar! Och jag kan säga som så, jag är jävligt nervös just nu!
Please, låt detta vara en schysst och ärlig person!

Jo men glad påsk du!

   Dat: 2009-04-13 | Tid: 20:16:17  Kategori: 
Äntligen är den här påskruschen över!
Gav mig in i en grej igår som jag idag insåg att jag ska lämna igen.
Inte alls vad jag ska ha just nu!
Men man måste våga ta risker ibland!
Eller jag tycker det är kul att göra det.
Så nej! Hej men hejdå!

När jag vaknade idag så ville jag vrida och vända ut och in på mig själv!
Vilket gjorde att jag kunde göra en superträning idag och nu känns det mycket bättre!

Jag börjar mer och mer ta saker för vad de är.
Orkar inte beblanda mig mer än så just nu!
Jag lutar mig bakåt lite och låter saker komma till mig!

Som Temilia sjunger:
"It´s allright with me, It´s okey, I guess it´s for the better anyway!"
Så tror jag det är med det mesta.
Det som ska hända, det händer.
Jag trivs med mig och mitt liv nu.
Tar ett steg tillbaka och går tillbaka till gamla vanor.
La förut min tid på studier och träning och rättade mitt liv efter det.
Det är skönt att ha en sådan verklighet emellanåt!
En mindre realistiskt hållbar verklighet.
Men det är riktigt skönt för ett tag!
Och i och med att ha tagit det beslutet så känner jag mig pretty satisfied!

Okej okej!

   Dat: 2009-04-13 | Tid: 14:08:47  Kategori: 
Hahaha okej...
Jag måste fan skärpa mig!
Fick precis en insikt.
Och en känsla med den.
En känsla som var riktigt skön och känna!

Känner mig 10 kg lättare.
Ser ljuset på tunneln.
Absolut!
Allt känns så mycket enklare nu.

Ready, steady, go?

   Dat: 2009-04-13 | Tid: 12:12:47  Kategori: 
Jag har bestämt mig och insett att jag kan, om jag bara vill det här!

För övrigt blir det sommar i Kristianstad!
Har fått ett boende också nu!
Najs as hell.
Ska faktiskt bo i en studentkorridor.
Och jo jag valde det själv, framför lgh.
Det är ju tio gånger roligare att bo ihop med studenter och ha en chans att knyta lite sociala kontakter med!
Och rummet var mysigt så klart!

Fan måste ringa och ta bort två nätter jag har i sommar med.
Livet har kommit emellan lite :)

Känns som att det mesta löser sig nu :)

Underbara musik

   Dat: 2009-04-12 | Tid: 22:38:37  Kategori: 
"What´s left in her heart, when she don´t want a part from the things she feel giulty of.
Is it love that she fears? Is she in love with the tears?
She´s been crying."

Gå in på:
www.myspace.com/temilia

Finner inga ord för vad hennes musik ger mig.

En stor favorit är låten texten ovan kommer från:
Fear of love
& Sheepwolf

No further comments!

Soliga Söndag!

   Dat: 2009-04-12 | Tid: 12:57:02  Kategori: 
Det känns att jag har ett huvud idag och kanske något i det, svar: Ja!! :)
Trots det ska jag faktiskt ut och glassa i solen!
Ska om en stund åka in till Söder och ha picnic med Dan!

Blir en najs dag!
Alltid lika kul och hänga med Dan, man får skratta en del!




Worddropping:
Be a man or be a boy!

Oslagbart!

   Dat: 2009-04-12 | Tid: 12:54:54  Kategori: 
Igår gjorde jag något jag inte kunnat förutse att jag skulle göra!
Och idag känns det SÅ jävla bra!
Småler bara jag tänker på det.
Jag fick en stor revansch!

Ringde till stora-systeryster och berättade.
Hennes kommentar var "haha fy fan så jävla klockrent! Jag förstår att det känns bra!"

Ibland tycker jag själv att jag bara är så jävla klockren!

Det är kul att spela tills man möter en riktig motståndare!
Men är man med i leken så får man leken tåla!

:-D





What a night!! :)

   Dat: 2009-04-12 | Tid: 11:46:58  Kategori: 
Fy fan rent ut sagt vad kul jag hade igår!! Jag och Jossan drog till ett barhak där det var kareoke. Matilda kom inte med. Men väl där träffade vi Timilia och hennes pojkvän. Vi satt och hade diskussioner som jag typ verkade brinna för, blev ivrig när vi började diskutera teknikens fenomen och vad mobiltelefoner och datorer gjort med oss. Jaa, det var roligt värre. Sen sjöng givetvis jag och Jossan en låt - "Like a boy", haha och jag kan sätta mycket på att det inte lät vidare bra. Dock sa en kille att det gjorde det, men jag tror mest han var ute efter något helt annat. Så mycket självinsikt har jag liksom, haha. Senare i toalettkön träffade jag på en spännande snubbe. Han skulle gissa min längd och mätte mig med honom själv, sen sa han "157!", jag tappade hakan, så sant så sant ju!!! Sen sa han "jo, jag tänkte och jämförde med min mamma!"............................ You didn´t just say that! Vilken tönt! Senare sjöng jag också någon låt med honom och det lät nog ännu värre än tidigare, jag kunde inte ens låten, bara refrängen och då tog man i som fan!!

Sen hittade jag ett påskägg!!! Och han som ägde det tyckte att jag skulle bjuda alla, så jag sprang gladeligen runt som en liten narr med ett påskägg i handen och sa "du ser så jävla sugen ut på en påskgodis, varsågod!". Jag blev faktiskt riktigt uppskattad kan jag säga!! Senare när jag och Jossan lämnar stället så går vi förbi ett gäng killar till t-banan som skriker "fan vad gott det var med en påskgodis, du!". Hahaha!
Jag hade världens tur och min t-bana kom precis när jag kom. Så jag hoppade glatt på nöjd över kvällen. Då träffade jag också en kille jag träffat på haket tidigare under kvällen och hans tjej. Vi hade en riktigt rolig och givande konversation in till centralen.

Hoppas ni alla hade lika kul som jag!



Är glad

   Dat: 2009-04-11 | Tid: 20:41:48  Kategori: 
En person jag saknat tog ikväll kontakt med mig och skrev till mig på msn!!
Är så jävla glad över det!

Har saknat dig Diana!!

Vill jag veta?!

   Dat: 2009-04-11 | Tid: 19:08:45  Kategori: 
Hur denna kvällen kommer urarta?!
HAHAHA!!!
Ska träffa min beloved one Jossan och hennes roomie Matilda!
Dessa två tjejer är sugna på kareoke...

Jisses!
Aaa vi får väl se imorrn vad som hände! :-D

Lätt panik!!

   Dat: 2009-04-10 | Tid: 18:51:06  Kategori: 
Eller rättare sagt mycket.
Personen jag bor ihop med droppade idag att han vill att jag ska flytta!
Och han vill att jag ska flytta nu.
Ehhh jahaaa...
Då var ju frågan vart.
Det roliga bostadskön i sthlm är ju hopplös!!
Dessutom är det ingen mening för mig att ta något eget på det viset.
Jag ska bo i Skåne Juni-Augusti.

Tar examen nästa månad.
Det här känns lagom schysst.
Men vad har jag att sätta emot?
Ingenting.
Det kom som ett brev på posten!!

Glad påsk!

Det kryper på...

   Dat: 2009-04-10 | Tid: 00:04:37  Kategori: 
Emellanåt kryper det på mig.
Vill inte känna det men gör det.
Borde tillåta mig själv att känna det.
Men vill inte.
Försöker slå bort det.
Vill inte tänka på det.
Men det kryper på mig.
Tankarna kommer.
Det smärtar.

Varför just jag?
"Kan någon stilla min orkan?"

Mitt nya uppdrag/projekt!

   Dat: 2009-04-09 | Tid: 22:41:24  Kategori: 
I en av sthlms ändar (Skarpnäck) finns en spännande sak på t-banestationen!
När du har tagit dig upp för ena trappan finner du några konstliknande stenblock.
Relativt släta men absolut inte omöjliga!
Mitt nya projekt/uppdrag går ut på att försöka ta mig upp på dom!

I nästa vecka:
Ska jag och my beloved Jossan åka till Skarpnäck en dag!
För att jag ska ta mig upp på de där!
Måste ju ha en fotograf med mig också!

Tyvärr har jag ingen bild att lägga ut på de stenblocken men ska försöka jaga tag i en.
Om du händelsevis har en, hojta till!
Så kan jag lägga ut den här! :)

Önska mig lycka till! :)

Uppdatering...

   Dat: 2009-04-09 | Tid: 18:35:56  Kategori: 
Skrev ju senast att jag skulle sitta ner och prata med en tjej i min klass... WELL! Detta gick väl enklare än vad jag egentligen hade förväntat mig. Hon sa enkelt att hennes problem med mig är att jag är en gåta, hon tycker att det är svårt och veta vart man har mig från dag till dig. Hon la fram det såhär:

"När du är glad och på bra humör så är du riktigt riktigt charmig, du är söt, snygg, sexig och det bara strålar om dig. En sån dag har du så mycket och ge andra människor och ditt humör smittar av sig!"

Well, vem fan blir ledsen av att höra något sånt?!

Sen sa hon:

"Men, de dagar du är på taskigt humör så MÄRKS det. Då har du för mycket skinn på näsan, biter ifrån och även då har du en förmåga att dra med dig människor och man tassar på tår kring dig!"

TORSK!!!

Vad säger man?! Det är väl för väl att jag är glad nästan jämt då!! :-D

Nej, men jag berättade för henne vad hon betyder för mig i mitt liv och att det därför blev så konstigt för mig när hon sa det hon sa till mig för någon vecka sen och att jag därmed reagerade starkare än om det hade varit någon annan. Då säger hon också att det förmodligen var därför det  kändes så dumt för henne med, för att jag spelar en roll för henne och hon tyckte att det var jättejobbigt när jag inte hade dykt upp på några dagar sen, hon sa också att vår konflikt var det ända hon hade tänkt på. Till slut sa hon iaf att hon vill fortsätta vara den person för mig hon varit hittills, denna kvinnan har varit en stark gestalt för mig, en modergestalt av något slag. Men att jag skulle skärpa mig på dåliga dagar annars skulle hon visa hur en morsa kan vara! HAHAHA :-D
Det var så skönt att det löste sig i alla fall!

Just nu sitter jag på jobbet... Jag är smått pissed! Jag skulle sluta 20.00 idag, men en kvinna som skulle jobbat var här innan jag började och strök sitt pass för att det är så få boende här (många är hemma), ehhh jaha?!?!

Jaa! Så nu får ju jag se glad ut och gå till 21 ikväll... INTE okej!!!

Don´t pick a fight you can´t handle!

   Dat: 2009-04-07 | Tid: 22:55:48  Kategori: 
Imorgon ska jag sitta ner med en tjej i min klass. Hon har tydligen bekymmer med mig. Jag har det inte med henne så det är ju spännande. En person som inte kan hantera mig för den jag är helt enkelt. Är jag verkligen så svår? Eller det kanske handlar om att jag inte är det! Hon ville i alla fall prata med mig ensam. Jag vet vad det här förmodligen kommer handla om. Hon vill att jag ska tänka mig för och inte säga klumpiga saker. Well, vissa personer kan inte ta raka och ärliga människor. Jag är alltid brutalt ärlig!! Take it or leave it! Let´s face it, jag är sådan som person, varför ska jag ändra på mig för att en person ska kunna vara i min närhet? Man väljer själv om man vill vara där och då får man också ta mig för den jag är. Jag krusar inte på någon!

Jag kommer alltid vara rak och ärlig. Jag är inte så komplicerad och tror inte på att hymla eller komplicera grejer. Jag gör min röst hörd, sen är det upp till personen i fråga att ta ställning till det. DET däremot, är inget jag kräver att man gör!

Nej tack, tycker man inte om mig för den jag är så kan det kvitta!

Jisses!

   Dat: 2009-04-07 | Tid: 19:12:19  Kategori: 
Ett tag såg det ljust ut med lägenhet i sommar i Skåne. Sen började det se mörkt ut. Och nu är jag typ mejlbombad!!!! Helt plötsligt har jag 3 lägenheter och välja på. Så nu är frågan om jag ska ha ett studentrum, en 3:a eller en 1.5:a?!?!

Jaa,. det var ju en bra fråga.... Jag får 3:an och 1.5:an för samma pris fast i 3:an ingår också internet, dock ligger 1.5:an mer centralt i Kristianstad. Bussen från 3:an tar 15 min.....

Scheisse! This is hard!!

Meeeeen...........

   Dat: 2009-04-06 | Tid: 18:17:06  Kategori: 
Skickade iväg ett mejl sent igårkväll och berättade vad som egentligen hade hänt förra veckan och vad det hade gjort med mig. Jag fick ett mejl tillbaka om att jag kunde komma 14.30 idag och prata om hur man ska kunna hantera denna situationen. Okej, plöstligt blev jag ett problem att lösa?! Eller vadå?! Jag hann iaf inte till den tiden, såg mejlet för sent. Personen ville att jag skulle komma och inte vara hemma. I såna här stunder, när jag har så mycket känslor inom mig för något blir jag brutalt jävla ärlig, jag sa till personen att jag precis förklarat varför jag inte kommit och att jag tycker inte jag når fram till personen. Personen kontrar med att jag ska ta den tid jag behöver och fundera, de finns där när jag vill prata och personen hoppas på att få se mig snart. Men hallå, jag vill prata, jag vill bara ha en ny tid. Till slut lyckades jag nå fram och få en ny tid, så imorgon har jag ett lunchmöte. Jag blir så jävla fascinerad över hur man skiljer på människor och människor alltså! Jisses!

Fick ett telefonsamtal idag, en kille som ringde och hade två lägenheter tillgodo i skåne i sommar. Han skulle skicka över lite bilder på den ena som lät mest intressant. Har dock inte fått något mejl än!!! Väntar på två mejl med bilder, hoppas de kommer under kvällen.

Fick ett sms idag. Krav, krav, krav. Känner mig så kvävd av vissa personer. Krav på kontakt och umgänge. Gärna, men inte hela tiden. Orkar inte med det.
HIM sjunger en bra grej "Don´t know that I will, but until I can find me", fast jag har ett annat syfte. Och tills dess föredrar jag att ha det som det är nu. Trivs som fan med det.

Okomplicerat!

Det här går inte!!!

   Dat: 2009-04-05 | Tid: 20:27:18  Kategori: 
Jag orkar inte längre tjafsa med personen jag bor ihop med!!
Jag måste flytta någon annanstans...
Ge mig en kartong eller vad sjutton som helst..
Så känns det nu!

Ååååh!
Orka!

Skåne i sommar?

   Dat: 2009-04-05 | Tid: 19:48:53  Kategori: 
Det kanske är det som är meningen iaf..
La ut en annons igår om att jag söker lgh i andra hand över sommaren..
Och idag hade jag fått två mejl.

Har svarat dem och hoppas på att jag får någon av dem...
Först till kvarn sa den ena tjejen och nu väntar jag bara på bilder från henne..

Håll tummarna för mig!

Slapp lördag...

   Dat: 2009-04-04 | Tid: 21:02:50  Kategori: 
Har faktiskt legat på soffan större delen av dagen idag men jag vägrar ha dåligt samvete över det. Tittade på en film med Johan Glans förut, han kan konsten att få en och skratta. Efter det tog jag mig dock upp och duschade och grejer och tog mig ut en sväng. Var ute och gick lite, vädret är helt underbart i Sthlm! Snackade lite med bananen Jossan och sådär om igår, fick veta att jag drog från festen precis i rättan tid igår, och jaaa.... Ibland blir man glad av sina beslut! Nu har jag laddat upp med lite naturgodis och väntar på att maten ska bli klar. Sen middag. Tittar på Robinson, skoj skoj.. och inväntar en film som börjar snart. Tror jag har bestämt mig om sommaren också, att jag ska ta sommarjobbet i Skåne, jag tror jag måste, för att komma vidare i detta yrket. Men det är najs att vara i Hässleholm, går ju X2000 direkt till sthlm därifrån, med andra ord kan jag åka till sthlm mkt. Jobbar kanske 2-3 nätter i rad, sen är man ledig i minst 3 dagar, då kan man ju lätt åka och vända i Sthlm. Det kommer bli najs som fan tror jag, om jag tar det, har inte bestämt mig riktigt än.

Det krigas lite inom mig också. Just nu är det jätteskönt och bara vara, och att vara ensam. Trivs med det och trivs med mig själv och att känna så är riktigt skönt!

Some day I might know my heart!

Inflyttningsfest

   Dat: 2009-04-04 | Tid: 13:30:37  Kategori: 
Jaa, igår var det den efterlängtade inflyttningsfesten!
Jag och Cissi förkrökade lite hos mig och drog sen till Jossan.
När vi väl kom dit, efter diverse dunster fick också Jossan sina paket.
Hon fick en kramnalle från mig, en sån där med lååånga armar som man fäster runt nacken och så fick hon ett foto inramat på oss från vår resa i somras, hon blev jätteglad! :-D
Det var många där man inte kände så det blev många nya ansikten.
Men jag hade en trevlig stund.

Trots att:
Polle gillade mig men jag var för rockig.
Jag blev hårt dissad för att jag kom från Sölvesborg (ironi).
Jag blev dissad för att jag håller på Färjestad.
Polle blev kåt när jag sa att jag tränat för Hammarby.
Polle ville gifta sig med mig.
Oskar ville gifta sig med mig.
Polle menade att jag gillar HIM bara för att jag är kåt på Ville.
ALLA gick ut och rökte när jag satte på NiN (töntar).

Nejdå, inte alls.
Jag hade en kul stund, fick skratta en del och jag hade inte velat vara utan det =)
Väl på väg hem visar SL än en gång på sina färdigheter.
ALL t-bane-trafik står still runt gullmarsplan!!
Oh herregud!
Som tur var kunde jag ta t-banan till Farsta strand och pendeln hem därifrån.
Väl hemma somnade jag jävligt gott kan jag säga!

Grymt sköna fredag

   Dat: 2009-04-03 | Tid: 12:49:00  Kategori: 
I´m so so happy today...
Känner mig allmänt upprymd..
Kan bero på detta underbara väder..
Och så är det partaj ikväll, en fest jag längtat efter i en vecka..

My baby Jossan ska ha inflyttningsfest ikväll!
Har varit och inhandlat lite klädalternativ.
Det blir antingen klänning eller shorts med leggings och något coolt linne?!

Sen har jag shoppat present till henne med såklart.
Jag vägrar falla in i smeten och köpa något till lgh.
Jag köper något mer personlig istället..
Det tycker jag man ska få av sina närmaste vänner alla gånger..
Kan ju inte avslöja vad jag köpt än..
Med risk för att Jossan läser bloggen!

Nej, nu ska jag prova en massa kläder och fortsätta nynna till NiN! :-D

Vilken droppe!

   Dat: 2009-04-02 | Tid: 19:41:29  Kategori: 
Det här var verkligen något som fick bägaren och rinna över.

Jag går inte tillbaka!

Likgiltig....

   Dat: 2009-04-02 | Tid: 10:35:44  Kategori: 
Någonting gjorde att jag hittade tillbaka till mitt gamla jag. Bryr mig inte så hårt om allt annat och det är så jäkla skönt! Skönt att slippa lägga energi på allt annat och alla andra. Lägger mest tid på mig själv och hänger mig helt åt musiken. Musiken är just nu min bästa kompis. Trivs bäst med mig själv och vill bara vara =)

By the way.. Vi är fyra tjejer nu som drar till Arvika, det finns en plats kvar i vår bil. Först till kvarn är det som gäller. Alla är välkomna att följa med, så länge du tänker ta med ett glatt humör.


Det fnns EN sak jag vill ha just nu... Vill ha det ganska mycket faktiskt. Jag ska bara luska ut hur jag ska få det! Och när jag fått det så är jag övertygad om att det blir grymt!

Nu är jag nog rädd

   Dat: 2009-04-01 | Tid: 22:59:20  Kategori: 
För att vi inte hittar tillbaka till varandra denna gången! Det finns en person som jag har en sjuk förståelse med. Och nej, det är inte första gången vi bråkar. Men det är första gången personen straffar ut mig på det här viset, fast jag inte är ensam om att ha sagt dumma grejer. Vi var lika elaka båda två.

Vi hittar alltid på något lustigt sätt tillbaka till varandra men nu funderar jag på om det är kört.

I lördags skickade jag ett sms till dig som jag inte fick svar på. Idag ringde jag dig. Jag har nog aldrig varit med om att du varit så kall och att det känts så äkta. Jag kände att jag var vem som helst för dig.

Jag behöver och VILL ha dig i mitt liv just nu.
Det här gör så jävla ont!


Funderar en massa...

   Dat: 2009-04-01 | Tid: 22:55:04  Kategori: 
På hur jag ska göra med jobbet i sommar. Pratade dock med en person idag som gav mig ett lite annat synsätt. Mmm funderingarna blir fler på om jag inte kan ta jobbet i varje fall.

Träffade en person jag tycker väldigt mycket om idag!
Det var skönt