Sjukt peppad!!

   Dat: 2009-06-30 | Tid: 00:27:32  Kategori: 
Idag har jag varit med Elin och inhandlat tält, sovsäck, kudde, liggunderlag, lås, campingstol och mobil-nödladdare till Arvikafestivalen!! Hittade en kul campingstol faktiskt, fördelen med att vara så lite är att man får plats i barnstolar, ryggen på min stol är en apa, hahaha :-D Handlade också en raaaad med batterier, min kamera käkar batterier som om den aldrig fått batteri förut och så går nödladdaren på batterier.
Jorå, så att, på onsdag bär det av och jag längtar som fan! Det kommer bli den grymmaste upplevelsen på länge, inte ens SRF har haft en sån bra line-up för min del någon gång.. På Arvika ska jag se så mycket band att jag funderar på om det blir ngn fest, hehe! Här kommer min lista:

  • Nine Inch Nails
  • Detektivbyrån
  • Röyksopp
  • Bob hund
  • Depeche mode
  • Fever ray
  • Anna Ternheim
  • Thåström
  • Korn
  • Thermostatic
  • Emmon
Haha jaa.. Några stycken är det i varje fall... Jag har en sjuk tur, de som krockar lite är bara Korn och Thermostatic, mm vi får se hur det blir! Mitt camp kommer vara på Korn men Henrik är också sugen på thermostatic. En annan småkul sak - av alla desa banden vill min polare klockrent följa med på 5 st... och jag ska se 11... Tjo flöjt! Men jag ska se, om jag så ska se ensam, det kan jag lova!!! 

På NiN-konserten kommer jag vara galen.. mer eller mindre.. Jag kommer stå med konstanta rysningar, och jag kommer gråta när jag hör Something I can never have. Det finns bara en person jag kan tänka på då och jag kan ana att det kommer kännas och att det kommer svida i tårkanalerna. Sjukt laddat kommer det vara! På Ternheim-konserten kommer jag också rysa och gråta, hennes texter betyder så sjukt mycket för mig och har en stor innebörd. Ryser nu vid tanken på hennes konsert. 

Jag är övetygad om att detta kommer bli den bästa upplevelsen på bra länge!!!

Och det flyter på ännu mer...

   Dat: 2009-06-27 | Tid: 23:44:52  Kategori: 
Jorå, det känns helt okej! Allt verkar bara lösa sig nu och det känns så jävla bra, jag mår så grymt bra och är så glad!!! Jag var och fikade med Matte igår=skratt!! Han är sjukt rolig! Sen åkte jag i varje fall till Kärrtorp, kom dit, lgh visar sig för det första ligga rakt över vägen från t-banan (2 min gång). Rummet är mysigt! Nytapetserat och inte för stort, det vill jag inte ha, det är lagom och mysigt, ett stort fönster på ena väggen som lyser upp, ett fönster med två glas, älskar fönster man öppnar upp inåt på det viset! Hela lgh är nytapetserad och hela badrummet är nytt! Dessutom, som om det inte vore nog, så får jag en hel klädkammare för mig själv, haha :-D 
Sen satt jag och snubben ner och snackade en del, vi delar samma principer för att dela lgh osv, och det är ju skitbra! Jag kan säga såhär, det hade varit 5 tjejer där innan mig, och han hade varit ett håstrå ifrån att tacka ja till en tjej som också var där igår innan mig, MEN in klampar jag sist och slår ut allihop! Svar: Ja! Jag fick rummet! 

Jag säger som såhär... Jag som tror på att det finns en mening med allt tror det även i det här fallet. Killen kräver egentligen mer i hyra än jag hade sagt att jag ville betala, men han gick ner i pris till mig, plus att jag får el och internet inbakat i hyran. Han gick också ner i depositionsavgift med flera tusen för mig. Seriöst, han hade lika gärna kunnat välja någon av de 5 som redan tackat ja och få den hyra han begärde, men nej. Människan verkar i varje fall vara så otroligt godhjärtad. Läget är perfekt och jättenära till ett naturreservat! Gården är så mysig och lugn! 

Självklart, tog jag rummet!!! Något sånt här kan jag ju inte missa! Man måste våga chansa dessutom! Skulle det mot förmodan gå käpprätt åt helvete så söker jag nytt, ingenting är omöjligt!! 

Så... I Augusti mina kära vänner, har jag en halv trea, och det, är ganska najs!
Sen åkte jag hem och satte mig och sökte 23 jobb, hahaha! :-D

Det flyter på

   Dat: 2009-06-25 | Tid: 22:21:52  Kategori: 
... och det flyter på ganska bra just nu. Har jobbat 12-21, gick bara bra, vi var ute i parken och gassade i solen, riktigt nice! Skulle gått på visning i Årsta på ett rum idag också, men det blev inget med det, tiden bokades om till Lördag. Jag tror dock inte att det gör något, imorgon ska jag på en visning i Kärrtorp som jag fått så himla bra intryck av. Ett rum i en nyrenoverad lägenhet mitt i Kärrtorps centrum! Killen som bor där verkar också väldigt bra och vi kom himla bra överens i telefonen, och det är ju en förutsättning för att man ska kunna dela lgh. Jag vill mest ha ett rum där jag kan krypa in och stänga in mig när jag vill och att det respekteras, men att jag också kan föra en rolig och intressant dialog med min roomie när jag känner för det, så det bygger till stor del för mig på att vi kan komma överens. 

För övrigt måste jag säga att jag verkligen beundrar vissa människor!! Vi snackar modiga sådana. Stod och väntade på mitt pendeltåg ikväll när en kille kom fram och frågade om jag var singen, om han kunde få mitt nr och om vi kunde ses. Vilket mod det krävs för att göra en sådan grej!!! Det är ju en ren chansning. Dock sa jag att "Tack, jag är väldigt smickrad, men nej tack!". Vissa människor känner bara direkt med helt enkelt, magkänslan sa nej och min magkänsla brukar stämma! Men jag blev väldigt smickrad och väldigt imponerad av hans mod. Jag tycker om när killar tar för sig och det borde finnas fler som gör det!! 

Nää, nu ska jag hoppas in i duschen! Inte klokt vad varmt det har varit i Sthlm... Ser fram emot en fika med Matte imorgon=garanterad skrattattack, och sen visningen i Kärrtorp... 

I will whrite about it ;-)

Tredje och sista natten på raken

   Dat: 2009-06-22 | Tid: 04:45:02  Kategori: 
Äntligen är snart sista natten slut, för den här vändan. När jag jobbar med den här gubben känns det riktigt skönt att komma upp till Sthlm och träffa sina goa arbetskamrater igen. Japp, på tisdag bär det av till Sthlm och det må jag säga, är det faktiskt väldigt blandade känslor inför. Jag trodde att jag skulle längta som bara den, men jag vet inte. Trivs med att bo själv, det är nog det det hela hänger på. Har dammsugit hela den administrativa avdelningen inatt, fy fan!! Städade isoleringen också, inte alls klaustrofobiskt!!

Pratade med Mr.H igår. Om Asien. Han ska dra iväg i December till Januari. Jag är sjukt sugen på att åka med, och jag får om jag vill. Skulle vara grymt och komma iväg och äntligen göra den sedan länge planerade resan. Min chef ska ringa mig imorgon, ska prata med henne om jobb i höst. Får jobba hela hösten och spara en massa pengar till resan i sådant fall. Men alla tjänster ska tillsättas i höst, och nog är det så att jag har en god chans, jobbat där i 2 år och är redan inne i verksamheten, samt att jag förut gick på en schemalagd rad. Jösses, vad jag har hunnit med mycket på den arbetsplatsen på bara två år när jag tänker närmre på det. Har varit inne på en schemalagd rad, som sagt, haft chefens jobb en sommar, varit kontaktperson till en boende... Jodå, jag kan nog ha en god chans på en tjänst! Snackade med min roomie tidigare, han lät dock mindre glad över att jag kanske ska ut och resa, undrar varför.. Han verkade så negavtivt inställd till hela grejen! Konstigt!!! But I don´t give a damn, jag ska! Och är det meningen att jag ska, så kommer det ske! That´s it!

Hade förväntat mig denna natten som väldigt seg kan jag säga, eftersom det är sista och man bara vill att den ska ta slut, men den har gått relativt fort faktiskt och jag är inte alls så trött som jag trodde att jag skulle vara. Å andra sidan kanske jag är inne i sjunde andetaget vid det här laget! Om drygt en timme ska jag väcka en av tjejerna också som ska iväg på en grej idag. Har lovat att hjälpa henne och välja kläder och käka en mysig frukost också, bara hon och jag. De blir så glada och uppskattar det så mycket när de kan få tid helt ensamma med en personal. De är inte bortskämda med det och det gör dem gott! Det blir nog en del pepptalk också, hon är ganska nervös inför det hon ska åka iväg på. Sen ska hon få göra ett hembesök som hon är så glad för.. Förstår jag det!!

Nee nu ska jag stoppa något litet i magen, orkar inte vänta till 6! Döhungrig. Aptiten är också något som blir helt fuckat då man jobbar natt. Jag har inte ätit något ordentligt sen frukost igår vid 16, och först nu är jag hungrig, liksom...

Puss & kram på er alla!

Andra natten

   Dat: 2009-06-21 | Tid: 06:42:23  Kategori: 
Jaa, då sitter jag här igen, och har gjort hela natten. Jösses, så mycket harpan jag lagt nu tror jag inte att jag har gjort på evigheter, men men.. Man tar det man har. Jobbar med den roliga gubben igen, han går dock hem om en timme och då kommer det mer roligt folk. En annan går av först kl 9. Har suttit och kollat på en massa vänners bilder på facebook, har fått mig några goda skratt, jösses vad många bilder man missat när man inte gått igenom deras fotoalbum ordentligt, kul!!

Kom till jobbet igår och allt började med en efterlysning. En kille hade haft dagpermission och kom inte med det avtalade tåget tillbaka. Han dök dock upp senare under kvällen igen. Sen spenderade jag kvällen inne hos våra tjejer. Två riktigt goa tjejer faktiskt. Vi pratade en hel del om musik och killar, och arvika! De är så nyfikna! "Anki, har du kille?", "vilken typ av killar gillar du?", "Tycker du Jocke är snygg?", (en behandlingsassistent som många flickor som kommer hit tycker är snygg), haha! Sen skulle de hitta en kille åt mig med, hahaha! Jaa, jag säger då det, "hmm, jag ska komma med ett riktigt bra tips på vem du kan stöta på!". Träffade Pelle igår när jag kom till jobbet, en riktigt skön behandlingsassistent som jobbar här. Vi hade så jävla roligt under min praktik, och jaa, han är fortfarande samma gamla Pelle, plötsligt får man två händer som klämmer till i sidan eller dylikt, en annan hoppar ju en meter då. Det var kul och se honom igen, vilket han också tyckte med linen "aa det är så kul och se dig igen Anki, du är alltid så trevlig!", kul och höra! :-)
Det var kul när man gick av i Onsdags och det var konferensdag, man träffade många behandlingsassistenter igen. Hahaha, det kommer ta tid innan jag glömmer Jockes reaktion när han såg mig i onsdags morse, Jocke var också en snubbe jag hade skitroligt med under min praktik, mycket skämt och många goda skratt. Han kom i varje fall in i Onsdags morse och säger hej till alla, och så ser han mig och säger "Är du här?! Vad har hänt?", med den mest undrande och chockade blicken jag sett på länge. "Aaa kul och se dig också", sa jag... "Aaa detsamma", smått ängslig. Sen sätter han sig på en stol med en kopp kaffe och ser riktigt fundersam ut, efter en stund säger han: "Ska du jobba dag nu?!", hahaha han verkade verkligen inte kunna få in att jag var här... "Nää, nu ska jag hem och sova!" :-)

Åh, gubben tog precis ett samtal med mig om hur jag ska ringa de utflugna ungdomarna 8.45.... SUCK!!! Jag har gått mitt intro...

Nej, nu är det dags och kontrollera larmen och stoppa något i magen... Untill I´ll write again!

Midsommar och mest frusterad för tillfället!

   Dat: 2009-06-20 | Tid: 01:57:02  Kategori: 
Åkte till Sölvesborg idag och plockade upp min syster Gina och hennes sambo Martin, sen åkte vi ut till landet för midsommarlunch hos Martins pappa, där fler folk också var på plats. Vi fick jättegod mat, hon som hade lagat maten är så duktig! Sen fikade vi också, på kladdkaka, jorgubbar och grädde, oh jösses! Det roliga med att vara nykter var att se alla andra fyllna till. Jag fick i varje fall skratta jättemycket och Martins pappa är hur rolig som helst! Dessutom har han en tjejklocka (likadan som min). Riktigt mätt och belåten beger jag mig senare iväg till jobbet, och nu kommer vi till varför jag är en aning frusterad!!

Här på UH samarbetar all personal så mycket, det är det som gör det till en sån bra arbetsplats. Personalen är överlag jättebra. Men. Inatt jobbar jag med en man... Jaa.. Roligare personal har jag ju jobbat med. På fredagar och lördagar vistas nattpersonalen på den låsta avdelningen fram till 24, tillsammans med en av kvällspersonalen, egentligen är det dock bara jag som är anställd på den låsta och gubben är anställd på den öppna avdelningen. Därmed är det också jag som gör arbetet med ungdomarna som sitter på den låsta. Men nej nej. Till en början anländer denna gubben till natten tidigare än vi börjar och han har redan gått ner på avdelningen (nattpersonalen ska alltid traska in tillsammans annars, för både vår och ungdomarnasd skull), nog om det.. Men när jag kommer in där vill han knappt hälsa på mig, trots att jag sträcker fram handen och ska presentera mig. Sen är vi där nere till 24. Efter att kvällpersonalen sen har gått hem är vi ensamma och gubben säger varken bu eller bä. Jag försöker ställa frågor och haka på något, men nej, han svarar på mina frågor, och inget mer. Men!! När det kommer till att berätta för mig hur det funkar här och dumförklara mig en aning, DÅ kan vi prata!! Åja! Då är det inget fel på talförmågan längre. Jösses, jag har gjort en praktik här, och mitt nattintro, men ändå måste han tala om för mig hur det funkar här. Dessutom, vill han ändra på allt nattpersonalen lärde mig under mitt intro... Asså... AHHHHH!!!! Men men.. Problemet ligger hos honom om han måste visa att han varit här längre än jag. Jag önskar bara att han hade kunnat hålla sitt problem för sig själv också!
Fick ett sms av syrran: "Jobbigt att gå sådär en hel natt"

Tjo, flöjt! Det här är EN av TRE nätter med honom!!!

Lugna Torsdag!

   Dat: 2009-06-19 | Tid: 01:29:39  Kategori: 
Ledig hela dagen... Kom upp vid 12-13 snåret (fy fan vad man förstör dygnsrytmen av att jobba natt)! Haha då möts jag av två jävligt sega bananer i soffan, Calle och Fredrik. Det var fest igår... Åja! Det hörde vi inatt. Vid 3-tiden vaknar jag av att två killar ramlar in, för ett himla liv i köket, fast jag somnade ganska fort igen. De hade i varje fall varit ute och haft det bra. Käkade frukost och sen hängde jag lite med grabbarna innan de skulle dra och käka äcklig pizza. Gick och duschade och gjorde mig i ordning för att bege mig ut på äventyr och försöka hitta Åhlens i Kristianstad, detta var dock inte alls svårt kan jag tillägga, sååå stor är inte staden, men den är otroligt mysig att gå i! När jag sen kom tillbaka hängde jag ännu mer med Calle och Fredrik tills Fredrik skulle åka hem till Österlen. Resten av kvällen har jag hängt med Calle i allrummet framför tvn, och har fått skratta jättemycket. Det har varit mycket prat om alltifrån one night stands till pinsamma föräldrar... Haha, oh jösses vad jag har skrattat! Riktigt nice! 

Jahaja, imorgon blir det tomt här. Calle drar också iväg och firar midsommar. Med lite tur är militärmannen kvar, men han är ju aldrig utanför sitt rum. Å andra sidan ska jag jobba hela natten och sitta och tänka på alla som festar och har skitkul... Tjo flöjt! Fast lite firande blir det ändå, ska ut med Gina och Martin till Martins pappa och få i mig lite midsommarlunch och kanske jordgubbar, vem vet. Sen kommer det ju bli kul och sätta sig i bilen och åka hem och sova för att kunna jobba hela natten, när alla andra börjat dricka och fira... Men men, sånt är livet ibland, det är ju grymma pengar i varje fall!

Nej, nu är det väl dags och krypa ner med en bra bok. 
Sammanfattningsvis kan jag säga att det är skönt och vara här nere, vi har grymt väder (solsken varje dag), kul att vara tillbaka på UH och träffa alla igen, man är närmare syster, mamma och vänner och icke att förglömma, jag har riktigt sköna korridorskompisar!!! :-)

Något tar upp mina tankar för tillfället, men jag avvaktar, så får vi se om det ger med sig.
Godnatt!

Tisdag och nytt jobb!

   Dat: 2009-06-16 | Tid: 19:38:10  Kategori: 
Ska strax bege mig iväg till Hässleholm och göra min första natt, känns bra, och det ska bli kul och träffa behandlingsassistenterna där igen! Man är lite bortskämd med kollektivtrafiken i Sthlm bara, märker jag nu. Kommer vara på stationen i kristianstad en halvtimme innan mitt tåg går, känns inte fullt så bra att ställa bilen där hela natten och jag vill inte köra bil till k-stad imorrnbitti när man har varit vaken en hel natt!

Har hängt lite mer med grabbarna i min korridor idag också, två skåningar, en från Malmö och en från Lund, de är riktigt trevliga! Jag och Oskar var runt en runda och gick med så nu är jag lite mer känd med området jag bor i. Senare kom också Kalle hem från jobbet, vi lagade middag och snackade en hel del. Sköna grabbar! Kalle har också en hund som för övrigt är verkar helt galen i mig, har honom på besök ofta! :-) De ska också vara kvar här under hela sommaren, och det är ju skitkul! De verkar också glada över att ha fått in en ny här!

Nej, nu måste jag göra mig klar och knalla till bussen, på återseende!

Flytt och grejer...

   Dat: 2009-06-15 | Tid: 00:33:35  Kategori: 
Jag är ganska mycket emot att i min blogg skriva om vad jag gör från dag till dag, dock kommer ni få stå ut med det nu då det finns personer i Sthlm som vill veta. 

Idag drog det iväg till Skåne. Åkte hemifrån riktigt tidigt imorse och plockade upp Mr.H på vägen (han var inte så farlig att åka med som han ville mena) ;-) Nej nej, det var en kul resa och ett kul ressällskap! Det gick ovanligt fort också, resan brukar kännas så mycket längre. Jag släppte av Mr.H i Hässleholm, hämtade ett par grejer och sen åkte jag en sväng till pärlan Annika i väntan på att möta upp min "hyresvärd". Det var skönt och vara hos Annika igen, oja! Ett bättre stöd i mitt liv kan jag för tillfället inte ha och hon har varit det i flera år. Utan henne vet jag faktiskt inte vart jag skulle stå (och nej, det är ingen överdrift). Därefter var det dags och dra sig mot Kristianstad. Efter ett visst letande bland alla hus här på campus så hittade jag fram till rätt rum, och jaa, rummet är så himla fräscht!!! Egen dusch och toalett, ett alldeles lagom stort rum med säng, tv och ett skrivbord. Först kändes det väldigt naket här, och jag slog mig ner vid laptopen en stund och tänkte packa upp och åka och handla. Sen bara sprang ALL lust ifrån mig på det, och jag tänkte (vafan, neee... jag åker till farfar och överraska honom istället), som inte visste att jag kom ner idag... Så jag traska in på hans tomt och ringde på dörren, varpå farmor skriker "kom in", och när jag öppnar dörren hör jag farfars ljuva stämma "Tja snygging!!".. Så skönt och se och träffa dom igen!!! Så blev jag iproppad mat (trots att jag försökte övertala dom att dom verkligen inte behövde ordna med detta för min skull, men de är envisare än mig, och det säger ganska mycket!), sen fick jag jordgubbar och kaffe på det också! Årets första jordgubbar, och jaa, de smakade riktigt gott!! Sen var jag tvungen och åka och handla, åtminstone frukost!!! I min goda tro åkte jag in mot Sölvesborg och var övertygad på att ICA där hade öppet till 22 varje dag.. Jo tjena, förutom på söndagar givetvis då de stänger 20, Anki åkte från Sölvesborg utan mat. Senare när jag svänger av mot Kristianstad så ser jag MAXI och tänker "men fan, de brukar ha öppet länge), och mycket riktigt, öppet till 22 alla dagar. Jag blir så klart glad och svänger in mot Maxi, slänger en blick på klockan, och vad är klockan? Jo, 22.01!!
Haha än en gång har det visats på min vanliga tur... But hell no, vägrar bli bitter över det... Har en affär här i närheten så jag får allt bege mig iväg imorrn när jag vaknar! Så jag började packa upp mina saker istället, och nu är det genast mycket mysigare här, när sängen är bäddad och mina grejer har kommit upp. Nu sitter jag vaken för att jag måste vända på dygnet för att kunna jobba natt, det är ganska drygt.. 

Det är en skön, men väldigt skum och tom känsla att plötsligt bo ensam.. 

Uppdatering....?!

   Dat: 2009-06-11 | Tid: 20:16:16  Kategori: 
Det är jobb för det mesta som gäller för tillfället. Hela tiden känns det som att livet håller på att sakta ner i takt, men det går inte en dag utan att jag har någonting inplanerat. Ge mig en blank dag i almenackan!!! Jaa, jag vet, det är bara jag själv som kan göra det, men man ska hinna med så mycket hela tiden! Jobb, möten, träffa människor... Och så går det runt hela tiden, som en cirkel.

Ska på en grej på Lördag, som jag tror kommer bli riktigt bra. Jag chansade och slängde iväg ett mejl och sa som det var, dagen efter fick jag svar från en Anna som skrev:
"Tack för ditt modiga och ärliga mejl, du är cool! Jag har själv varit där du är nu och till slut fick jag också nog, jag föreslår att vi ses redan på lördag innan jag går på semester?"
Jätteroligt! Och jag tror att det kan bli skitbra så länge det inte visar sig att detta kommer kosta skjortan!!

På Söndag bär det av till Skåne första vändan.. Får sällskap i bilen, av enligt honom själv - "en dryg syd-skåning".. Men jag tror inte det blir så jobbigt.. Jag menar vad kan hända? Att han pratar mycket? Haha det priset har ju redan någon tagit.. Fy fan vad mina öron blödde den gången! Och jag vet att Mr.H inte pratar sådär i varje fall!! Faaaast, jag kanske inte ska säga för mkt!

Ska bli skönt och komma hem en sväng och komma tillbaka till LVU-hemmet. Ser fram emot att träffa alla goa behandlingsassistenter igen. Dock är de mina arbetskamrater nu.. Skum känsla. Sist jag var där så var jag bara en praktikant. Dessutom ska jag jobba natt.

Sen... Är det inte långt kvar till arvika.. Bara 3 veckor nu, fy fan vad jag längtar! Det kommer bli sjukt bra! Jag kommer få kårar längs ryggraden av NiN och gråta när jag ser och hör Ternheim!
Elin och jag... Plus hennes polare från Götet...
Hey ho, let´s go!


Damn, I feel good...

   Dat: 2009-06-03 | Tid: 16:36:07  Kategori: 
Just nu leker verkligen livet.. Det gick bra idag, fick en riktig insikt om mig själv och trippade därifrån på mina egna rosa moln!!

Är också riktigt glad över att min själsfrände Rasmus har tagit sitt förnuft till fånga och flyttat från Karlstad närmre mig, nu har jag bara 1.5 timmes tågresa till Gävle för att få se skymten av honom!

Damn I feel good...

Åker tåg... en himla massa tåg...

   Dat: 2009-06-02 | Tid: 12:48:39  Kategori: 
Sitter på tåget till Hässleholm nu, ska ner på sommarpersonalsträff. Ska få veta vilka ungdomar vi har där inne nu och gå igenom greppteknik och grejer. Är framme vid 15, då ska jag gå och äta en förhoppningsvis god lunch i stan (det har svallrats´om fint väder i H-holm.) Vilket var lite jobbigt med klädval idag då det var regn och rusk i Sthlm! Men men, jag utstår hellre lite kyla i Sthlm än värmebölja med jeans i Skåne, sommarnvärmen i Sthlm kan ju liksom bara slänga sig i väggen! En av de mest posititva saker med att tillbringa lite av sommaren där nere, att brun blir man i varje fall! Haha kommer aldrig glömma den sommaren i Sölvesborg då jag brände sönder min ena axel, sedan fick jag tips om att kleta filmjölk på den, och mina vänner, det hjälper faktiskt, så nu vet ni det om ni bränner er, det är en dunderkur!

Åker tåg med en massa Sweden Rock-besökare, blir ju inte alls avundsjuk.. Nejdå! Ser fram emot Arvika!
Dricker kaffe och har käkat godis, (jaa, tro det eller ej, men jag har det.) Sitter ett gäng med bandare uppe och bra musik! HIM surrar i ipoden just nu... Har små speciella inslag i alla hans låtar som jag bara älskar att lyssna på.. Men det blir lite jobbigt ibland, då man vill spola tillbaka lite för och höra det igen, låten tar aldrig slut... Haha!
Samma sak gör man med electronican också ibland...

Jobbigast med att åka tåg är att man börjar vardagsfilosofera så mycket, man börjar tänka och analysera, man har tid till det. Men det är bra, man kommer fram till en del, men samtidigt jobbigt. Ibland hatar jag att vara en så stor analyserare, trots att det alltid ger mig något, men det är som sagt jobbigt också.

Va tror ni jag gjorde då?! Glömde mitt CSN-kort hemma!!! Och jag hade bokat studentbiljett, råkade dock ut för en snäll konduktör! Men håll tummarna för hemresan!

Japp, det bär av till Sthlm ikväll igen såklart! Åker från Hässleholm vid åtta och är uppe närmare 12 inatt, soft! Man har ju iaf internet hela resan! ;P

Puss på er

Arvika, Here I come!

   Dat: 2009-06-01 | Tid: 20:03:30  Kategori: 
Har av någon anledning varit hemma i flera timmar utan att snegla på köksbordet, vilket jag dock gjorde nu. Fann ett brev i mitt namn och sa "hmm, det här ser skumt ut...", öppnade det, och vad fann jag?

Min biljett till Arvikafestivalen!
Grym känsla, och fy fan vad jag längtar nu!!! :-D

Jag kommer gråta när jag ser och hör Ternheim

Egentligen ordlös..

   Dat: 2009-06-01 | Tid: 19:27:46  Kategori: 
Hade tänkt att gå och träna ikväll, men något annat tog min tid. Det tog andan ur mig och jag är mållös. Nostalgikänslor kommer tillbaka, riktigt jobbiga sådana också. Gamla känslor väcks till liv. Vad fan, trodde jag hade mer kontroll än så, uppenbarligen inte. Tankarna vandrar tillbaka till hur underbart det kändes då, hur lätt allting kändes då. Hur enkelt och oproblematiskt du kunde få allting och kännas, bara genom att finnas i mitt liv, på ett sätt jag verkligen uppskattade. Jag är rädd för att det också var jag som lät allting rinna ur sanden, och arg på mig själv för att jag aldrig lär mig att inte låta saker göra det. Men jag vågar inte ge för mycket av mig själv innan jag vet vart jag har andra. Vågar inte släppa inpå. Friskt vågat, hälften vunnet, men jag orkar inte utstå smärtan det kan medföra. Så förmodligen framstod jag istället som iskall och totalt ointresserad, vilket var det sista jag var.

Blir så frustrerad varje gång jag får höra "Fattar du hur kär jag var i dig?"

Jag skulle vilja skrika och kunna dra mig ur mitt eget skinn just nu. Vill lämna kroppen, tankarna och känslorna bara för en liten stund. Jag vill ha mina tårar tillbaka och kunna lätta på trycket, men kanske har det läkt för mycket för att kunna gråtas över? Och bra är väl det i sådant fall. Men just nu, känns det inte ett dugg bra. Varför skulle jag låta det här ta min kväll?!

Electronican är iaf ren förståelse just nu! Är superglad över att den har introducerats i mitt liv, tack vare en pärla!

"I got little games I play when it goes really hard. I just start dreaming and all becomes music.”

Jag tror jag börjar förstå varför jag är så kräsen.