Snart... är det en ledig helg!!

   Dat: 2009-07-31 | Tid: 01:12:41  Kategori: 
6.5 timme kvar!! Sen går jag hem. Hem till sängen. Hem till en helg som förväntas bli den bästa på bra länge, (förutom Arvika, såklart!!). Full fart hela helgen och på Söndag kommer jag önska att jag knappt levde!

Mitt jobb fick idag för sig att jag skulle gå på ett 19-timmarspass! Tssöö! ALDRIG!! Dessutom skulle det krascha min helg! Nej nej nej! För övrigt jobbar jag natt med den där roliga gubben, som jag nu också märkt älskar att förminska mig, eller försöka, välj själv! Jag kan sätta mycket på att han mest är bitter över att han är på den avdelningen han är på, troligtvis vill han hellre vara på min. Jag gillar inte när han kommer till jobbet och går till nattpersonalens fack, hittar ihop-häftade papper som det står "Anki" klart och tydligt på och ÄNDÅ, sätter sig och öppnar och läser dom. Ååååhh, just när jag sitter och skriver det här kommer jag på ett practical joke. Det skulle vara jävligt kul att skriva VÄRSTA erotiska novellen eller något, riktigt snuskigt, på gränsen till äckligt, och inte utelämna några som helst detaljer, skriva "Anki" på den och lägga den i nattfacket. HAHAHA! Jag skulle vilja se hans min när han läser det! I varje fall, när han igår gjorde det så sa jag ändå till honom, att: "dom där papprena är till mig!", han ba "aaahaa!", och så fortsätter han läsa. Jag hade SÅDAN lust att slita dom ur händern apå honom och skrika: "gubbfan, papprena är till mig! följer den dåliga hörseln med åldern eller??". Något som också störde mig igår var när jag kom på honom med att kolla vad jag gjorde vid datorn, asså för fan, mina privata angelägenheter! Nästa gång larmet tjuter och jag går ner på avdelningen så borde jag fan smälla upp redtube.com eller något och sätta igång en filmsnutt. Mohahaha!!! Idag kom han hit och tog överlämningen från mina kollegor på avdelningen, det är mitt jobb, men han frågar dem, sen pratar han så glatt med kvällspersonalen och när dom gått hem så sätter han sig vid nätet. Asså, jag är fan inte dum, har anat länge att han har något emot mig. Igår på konferensen fick jag veta att han inte gillar att den sådan ung tjej kommer in här hur som helst och får det här jobbet. "Vad kan hon om det?". Ursäkta??? Om han bara visste! Hade han sagt det till mig hade jag blivit tokig, förmodligen slängt iväg en kommentar som att: "någon måste ju ta över efter dig när inte du pallar mer", eller liknande. Fan vad skönt det hade varit och fått det sagt. Usch busch" Det är inte riktigt rätt tid för att tajfsa med mig eller göra bort sig just nu. Jag är ganska frustrerad för det mesta pga oro och funderingar kring saker som komma skall och har en hemskt kort stubin för tillfället. Fast samtidigt pallar jag inte sätta igång saker för att "sätta folk på plats", jag pallar inte avslöja eller överbevisa. Jag låter det vara, för att jag inte orkar.

Likgiltig är väl ordet.

Sådär nu har vi skrivit om det. Nu ska vi plågas 6.5 timme till sen ska vi hem och ha jävligt roligt hela helgen!
Tjoohooo! :-D

Nostalgi eller bara dumhet?

   Dat: 2009-07-29 | Tid: 02:19:32  Kategori: 
Ligger i sängen och lyssnar på musik. Närmare bestämt Temilia. Denna tjejens grymma röst alltså, och hennes texter. Det ligger minnen i denna musiken. Jag måste sluta koppla musik till saker, det går inte längre. Senare kan jag inte lyssna på den utan att minnena bara rusar in. Jag borde sova, ska upp kvart i sju, men just nu känns det lönlöst att försöka, det kommer inte gå. Tankarna går åt ett annat håll. Har sjukt mycket tankar i huvudet om livet inatt. Mycket tankar om livet i Sthlm också. Jag vill vara i det nu. Vill vara tillbaka i Sthlm, vill ha flyttat, vara tillbaka på mitt jobb, på gymet, vännerna, osv osv. Saknar en viss person i mitt liv också, som finns i Sthlm. Haha, har till och med börjat sakna tunnelbanan och då är det fan illa!! Men nu är det inte lång tid kvar. Snart är det Augusti och vips så är man tillbaka i Sthlm igen. Funderar lite över vilket datum man ska köra upp också. Får komma på något bra. Shit!! Denna sommaren har gått läskigt fort, och vad har jag gjort?? Varit på Arvika och sovit bort resten. Kuuuul!!! Arvika var iofs jävligt nice och en upplevelse jag sent glömmer. Jag vill stå där just nu, framför Detektivbyrån igen, eller Fever Ray, och ABSOLUT framför Ternheim. Det gick på tok för fort! 

Hmm, börjar nästan känna mig hungrig, inte bra...

Just nu känns det för övrigt som om jag sover bort min sommar och mitt liv. Det är ett helvete att vända på dygnet för att jobba natt. Kroppen fuckar ur totalt också, och hjärnan om inget annat. Haha, men förståndet slutade jag iofs leta efter för längesen ;-) Svårt när man bara har ett par dar ledig och sen ska det vändas tillbaka igen. Har knappt tid med något annat känns det som och har fått lägga det mesta på hyllan, familj, vänner och kärlek, för att återvända i höst, känns det som. I september någon gång kommer jag se fram emot att få tillbaka mitt liv efter att ha landat efter flytten och allt. Mmm, 23:e Augusti ruckar jag på mig från Jakan, och innan dess ska allt packas och det ska inhandlas grejer. Flyttar 23:e och börjar jobba 24:e, haha!! Hej och hå, håll i hatten säger jag! Kommer ta ett tag innan man kommit i ordning och rotat in sig. Så.. ja, jag säger hej till livet i början av September igen, tror jag. 



Kortspel och vin

   Dat: 2009-07-24 | Tid: 18:09:29  Kategori: 
Jo det var ju tanken i varje fall. En lugn kväll hos Henke med kortspel, vin och whiskey. Det spårade dock ur lite....

Såhär vacker är man när man får veta om kvällens bravader liiiiite för sent!


Såhär lugnt var det från början...




Sen vet vi inte vad som hände....









Calle roade sig med att stoppa nötskal i mina öron

4





KUL det hade vi fan i varje fall!!! :-D

Jaja, okejdå!

   Dat: 2009-07-17 | Tid: 20:46:42  Kategori: 
Efter tillräckligt med påtryckningar från Sthlm får jag väl skriva en uppdatering då...

Var ska jag börja? Det flyter på som bara den i Skåne, jobbar hela tiden känns det som men det går riktigt bra. Gick av imorse och har gjort mina nattpass för den här veckan. Dock gick det inte riktigt som det var tänkt idag. Jag åkte inte hem och la mig efter jobbet, nej nej, det var roligare och hänga med Calle en hel dag. Så, jag har nu inte sovit på över ett dygn, ska dock strax göra det. Tänkte bara knåpa ihop ett inlägg här först.

Jag har gjort det igen, bränt mig ordentligt i solen. Solen här är typ livsfarlig. Jag och Calle har suttit ute hela dan nämligen. Vi försökte spela kort, men de flög iväg. Så... Vi kom på den briljanta idén med en rad tankelekar istället, intog varsin bänk och satte igång. Först gick det ut på att man sa en stad i Sverige, bokstaven staden slutade på skulle nästa stad börja på. Sedan gick vi över till namn. Sedan djur. Sedan "vad tänker du på när jag säger .........?". På det hela stora gick det väl skit kan jag underrätta er om, vi kom på att vi fan inte är några höjdare på städer i Sverige, för många namn slutar på bokstaven A, det finns inte så många djur egentligen och Calle kan inte stava!!! ;-)
Sen var vi rastlösa ännu en stund... Sen sa Calle "fan, vi skulle lyft ut soffan, satt oss där borta och snackat med folk som går förbi!", (säger han och pekar på cykelvägen precis utanför oss), och det var kanske inte det smartast och säga till mig, Anki driver ju självklart på idén. Dock hittade vi en bänk så vi slapp bära soffan. Väl på bänken inser vi att i lilla Kristianstad kommer det fan inte mycket folk. Plötsligt kommer det dock en tjej och jag menar på att vi nu måste fullfölja det här, när tjejen cyklar förbi säger vi "Haj haj"... Varpå hon bromsar och stannar, och vi tänker "shit, vad har vi nu gjort? nu lackar hon"... Konversationen följer:

Tjejen: Är det du?
Jag blir helt säker på att hon pratar med Calle såklart...
Jag: Pratar du med mig?
Tjejen: Jaa? Ann-kristin?
Jag: Ööööhh, jaaa?
Tjejen: Minns du inte mig? Julie?

What the fuck!!!! Framför mig står plötsligt en av mina barndomsvänner!!! Helt galet!! Hur stora är oddsen att det ska hända när det bara är så att jag och Calle har tråkigt och bestämmer oss för att fula oss lite?? Men det var i varje fall skitkul och se henne igen. Hon blev så glad för min framgång, och jag för hennes såklart!! Det visar sig att vi bor på ett gångavstånd på 1 min från varandra... Coolt!!! 
Welli welli, sen drog Calle hem till Malmö över helgen och nu sitter jag här med hans hund. Jag har fått äran att vara hundvakt ;-) Men det ska nog gå skitbra!!

Skulle gärna skriva mer mina kära... Men jag är SÅ OFATTBART TRÖTT!! Eller jaa, ofattbart är det ju inte egentligen..

Jag funderar över något mer... Anar att det finns en person i min omgivning som mår mindre bra :S 
Det känns inte bra att ana det, men vad ska man göra om inte de själva söker upp en? 
Får slå en pling eller skicka iväg ett mess. Blir lätt bekymrad!! 

Sov gott mina söta, för det ska fasiken jag göra nu!!! 

Nu bär det av!!

   Dat: 2009-07-09 | Tid: 15:48:30  Kategori: 
Äntligen bär det av ner till Skåne igen... Ska bli sjukt skönt och komma ner till rummet, trivs som bara den i min korridor.. Och hänga lite med Calle, Oskar och Fredrik igen!!! Det kommer bli en tid med mycket roliga saker tror jag! På tisdag får jag fint besök från Sthlm i en vecka, gött! Och det är östersjöfestivalen nästa vecka också! Så ut på folkfest och träffa en massa kända ansikten, kommer bli kul och upptäcka kulturella saker som film och musik av diverse studenter och andra! 
Har ju också pratat om sol och bad med mina korridorsvänner, och jag och Calle ska bege oss till Tosselilla sommarland med någon dag, kommer bli så jävla roligt!!! Har inte varit där sen jag var liten!!

Kommer bli mycket häng med familj och vänner också.. Och icke att förglömma, kusinen.. Som dessutom fyllt år! Måste åka och gratta! Och sist men inte minst så blir det ju en del roligt jobb också! Trivs som bara den på UH och med personerna som jobbar där.. Synd bara att stället ska ligga nere i Skåne!! 

Ibland känns det som att jag skulle kunna flytta ner igen... Sen får jag typ halva min hjärna tillbaka! Eller något..
Vem vet, det är ju inte omöjligt att det sker i framtiden... Dock längre fram i framtiden!!

Näähä, det här blev mest en snabb trudelutt! Ska lägga lite make-up innan jag ska bege mig till tåget, har världens packning och jag kommer dö... Men men.. Ångrar än en gång att jag ställde bilen i Skåne, but that´s life! Jag blir iaf upplockad på stationen i Hässleholm och körd till min bil :-D

So... Bye bye Sthlm! Vi ses i Augusti igen!

Finaste messet?!

   Dat: 2009-07-08 | Tid: 19:45:28  Kategori: 
Jag fick ett sms som gjorde mig så otroligt rörd!!

"Du är en sån fin person och vän Anki,
det är ovanligt med människor som du!
Tack så mycket för att du finns!"

Jösses!
Blev ju tårögd! :-)

Arvikafestivalen 2009

   Dat: 2009-07-08 | Tid: 17:54:01  Kategori: 
1 Juli bar det av! Glada i hågen möttes jag och Elin upp vid centralen i Sthlm och jag log stort inombords. Väl på bussen fick vi dock sitta och vänta en halvtimme på någon som var sen. Bussresan var ganska seg, eller ja, Elin tyckte det i varje fall, själv satte jag Aphex Twin och Boards of canada i öronen och somnade. Efter pausen i Örebro var det dock banne mig dags och börja kröka och väl framme så fortsatte det. 



Vi var och hämtade ut banden och satte oss där i gräset och tog en öl innan vi gick iväg till campingen, och käre värld! Vi höll på och dö! Det var så jävla varmt i Arvika, men det var dock ingenting emot vad det skulle bli! Tyvärr hade campet slagit sig ner på stora campingen, bara och gilla läget?! Well, vi kom dit och jag var inte fullt så imponerad av den, precis som jag tidigare hört att jag inte skulle bli.

Efter lite mer öl drog vi oss på Viksgårds camping för att minga lite, där bodde också Henrik och hela hans camp som hade värsta discot där hela kvällen och drog en massa folk!

Dan hittade min mobil och började leka med den på en gång! 

Båda lika nöjda över att äntligen vara på Arvika!


Henrik var kramsugen på Cristoffer också!


En helkväll i deras camp och det var nog kvällen jag var mest full! Senare samma natt hamnar vi några stycken i en tjejs tält vars namn var Linda, vi satt och snackade en massa. Senare på natten sådär vid 3-4 kommer stora campingen på tal och jag berättade om den och hur lite jag ville bo där, varpå supergoa Linda säger "Men min polare blev sjuk, flytta in hos mig!" vilket jag också senare gör... Galet! Jag och Johan var i varje fall iväg sent på natten och hämtade alla mina grejer! Det var ett riktigt skönt gäng från Kalmar jag kom in i, så otroligt gästvänliga och trevliga! Dan efter åkte vi och badade i 3 timmar och snackade en massa skit!! 

Supergoa människor!!

Johan


Jucke!


Andrej och Camilla

En fantastisk tjej vid namn Linda


Well, väl Torsdag och den stora dagen för min del... NiN skulle spela på natten! Jag följde med Henrik, Christoffer, Caroline och ett par till mot festivalområdet för att först och främst se Detektivbyrån som gjorde en skitkul spelning, de var jättebra och använde sig utav underbara gester!! Därefter gick vi och drack en öl varpå vi tappade bort Christoffer och Caroline, anyway, jag och Henrik gick för och titta en snabbis på Röyksopp innan NiN! Det var helt galet, jag har inte hört så mycket av dem, men det var sjukt mycket folk där och jag har hört att det var en grym spelning... Däremot, var scenen i under ett tälttak som hölls uppe av stora långa pelare med följd av att folk klättrade upp på dem under spelningen! Galet! Vi drog i varje fall vidare till Vintergatan för att få en bra plats på NiN och jag var så speedad inför den spelningen, äntligen - skulle jag få se en av mina största favoriter vad kommer till musik! 

Detektivbyrån


Här klättras det på Röyksopp


NiN



Vad säger man? Det var verkligen skitkul att äntligen få se NiN, MEN, de körde alldeles för mycket ny musik och hade inte mycket kontakt med publiken. Men jag grät under Hurt och kände enormt glädjerus under Head lika a hole! Henrik var också besviken, väldigt till och med, han har sett dem fler ggr och enligt honom var detta deras sämsta spelning!

Fredagen väl kommen bar det av på bad igen, dock inte lika länge som på torsdagen, inte för min del, min bränna var inte och leka med alltså! På kvällens spelschema stod det framförallt Bob Hund, Depeche Mode och Fever Ray. Jag såg mest fram emot Fever ray. 

Fever Ray gjorde en underbar och konsert och det var något av det bästa på Arvika, vissa klagade på ljudet men jag som stod längst fram la faktiskt inte alls märke till detta! 


Depeche Mode

Bob Hunds grymt coola spelning!


Jag var så lycklig när jag återvände till campingen denna kvällen direkt efter Fever Ray kan jag säga! Och på campingen var det häng, som vanligt i det Skånska campet!

På Lördagen var såklart Ternheim the head-moment for me... Men såg också väldigt mycket fram emot Thåström... Jag drog iväg mot Ternheim med en väldigt dåligt mående Henrik och en bättre mående Katrin. Hon skulle visa sig vara lika otrolig som jag trodde också!!!


Japp, Ternheim var sjukt känsloladdat för mig.. Grät under halva konserten! Hennes texter kopplas till saker som jag inte klarade av att stoppa undan under konserten. Det bara vällde upp!


Thåström sopade banan och gjorde "Kärlek är för dom" makalöst bra!


Senare på kvällen blev det också krök på campingen innan Korn och sen campingen igen.... 

Nu får ni lite att titta på och njuta av!

Hahaha jag dör!!! Henrik snappade upp ett nytt ord på Arvika - "Aggerhunna", som tydligen betyder nyckelpiga och han blev ganska lycklig av att hitta ett nyckelpigetält!


Äntligen!! En kall öl!


Dan visade på att han kunde hoppa i sin sovsäck, senare slog han också en kullebytta i den!


Linus & Dan


Johan, en riktigt skön snubbe & jag... Hah! Jag vann Facebook-tävlingen!


Dan stubbar mig på solbrännan! Höll på och avlida av sveda!


Denna brännan skämtar man inte bort!!


Elin fann kärleken....


Andrej, en sjukt peppande och bra kille







Fy satan! Här var det varmt!!


Mjo, Dan leker lite till med min mobil...


På tåget hem...


Johan från Kalmar.. 




Det här var lite småkul.. Detta är Henriks campingstol som han under hela Arvika tog hand om dyrt och heligt men som han hoppar sönder sista natten... 


Här ser vi nästan normala ut :-) Dan var en riktigt skön snubbe och en av de få personer jag träffat som inte hade några som helst problem med min brutala humor!! (hans var verkligen inte heller rumsren!)


Kort och gott?! Arvika var den bästa festivalen jag någonsin varit på!! Jag kom hem med 5 blåmärken, rivsår och andra gradens solbränna... Blåsorna har infunnit sig och lika så flagnaden... Brännskadorna där under skämtar man inte bort, kan jag påstå!! 

Eller som Johan sa............ "Dö för i helvete någon gång soljävel"

Kvar i nått jag lämnat

   Dat: 2009-07-06 | Tid: 13:57:16  Kategori: 
Jag hörde alla viska om natten
Dom visste vad som hänt
Det som en gång vart mitt blev nu vårt

Och jag kände dina ögon den natten
Dom följde varje steg
Dom såg mig som någon annan
Och jag kände mig som det

Och jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand
Men om en vän kan viska och ett löfte brista, går jag hellre hem
Kvar i nått jag lämnat, för länge sen

Du släckte alla ljusen den natten
Och det tände varje rum
Det vackra sa farväl och jag försvann

Du släckte alla ljusen den natten
Och jag minns varje sekund
Din sorg blev deras glädje för en stund.

Och jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand
Men om en vän kan viska och ett löfte brista, då går jag hellre hem
Kvar i nått jag lämnat
Du håller mig kvar i nått jag lämnat, för länge sen
För länge sen

Åh jag drömde om en framtid som glömmer
Och jag drömmer om en framtid utan dig

Och fast jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand
Så kan vänner viska och löften brista om och om igen
Håller du mig kvar i nått jag lämnat
Du håller mig kvar i nått jag lämnat, för länge sen