En liten Ljung.

   Dat: 2012-11-24 | Tid: 13:19:00  Kategori: 
Som han har väntat och väntat på sin älskade Ljung och alla dessa år undrat över var han egentligen tog vägen.
Freud har nu fått sin kompis.
 
Okej, såhär va... vi har nu en katt som provbor hemma hos oss från ett djurhem för trolig adoption. Lilla Sigge som har levt ett ganska jobbigt liv utomhus. Han hade turen att få komma till djurhemmet och ännu mer tur att få komma till oss och till en (tydligen) så snäll katt mot andra katter som Freud är.
 
Freud var mest nyfiken på Sigge igår när han kom och var framme och luktade mycket på honom och var ödmjuk. Sigge i sin tur låg och tryckte på ett coolt sätt under hallbyrån.
Efter ett par timmar tyckte ändå Sigge att det blev lite för mycket uppmärksamhet när vi så lätt kunde komma åt honom under hallbyrån så han kröp under tv-bänken istället och låg där resten av kvällen.
 
Inatt har han dock troligtvis varit ute och upptäckte lite då han flyttat sig från under tv-bänken till under soffan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu får det vara nog!

   Dat: 2012-11-05 | Tid: 12:59:51  Kategori: 
"Ja, det får det", som den kända reklamen säger.
 
Dagen började sådär superhärligt med att någon blev upprörd och skrek på mig.
Själv är jag övertygad om att om människan istället hade låtit mig tala till punkt och inte explodera på en gång så hade människan över huvud taget inte behövt explodera.
Det senaste året har jag ändå lärt mig massor och en hel del om reaktioner, känlsor och dylikt och fått ett större öga för förståelse men jag måste för en gångs skull vara mänsklig och säga att jag verkligen inte förstår vad det var personen i fråga blev arg över.
Jag undrar när människor egentligen ska lära sig att: det enda man uppnår om man skriker på mig är att jag slutar lyssna. Man får vara arg på mig och det kan man väl ha rätt till att vara men jag tycker verkligen inte om när man skriker på mig. Jag var dock lugn som en filbunke i hopp om att människan inte skulle skrika på mig ytterligare en gång och att jag själv skulle slippa bli arg.
 
Så det fick bägaren att rinna över helt enkelt.
Jag har ett litet tag funderat på hur jag ska göra kring julledighet eftersom de röda dagarna ligger som de ligger i år och eftersom jag är sjukskriven på fredagar. Det skulle innebära att jag skulle jobba en dag mellan jul och nyår. Men nej, idag fick det bara vara nog och jag slösar utan tvekan en semesterdag på den 27:e december och ger mig själv lite mer än en veckas ledighet.