Just the way it is.

   Dat: 2014-03-29 | Tid: 18:21:42  Kategori: 
Ibland behöver man göra något för att inse något.

Yesterday tomorrow was today.

   Dat: 2014-03-09 | Tid: 22:07:36  Kategori: 
 Igår var det dags för dagen vi alla väntat på i en vecka: att gå ut och dansa. Det värsta av allt var att min fredag blev betydligt mer livad än jag hade tänkt mig. Inte smart alls. Upp som en bakisbanan för att städa hela hemmet igår. Vår, min och katternas, eftermiddag förgylldes av att gamsla husse kom på besök för att gosa med kissarna. Jag fick en inflyttningspresent minsann, någon sliskig och ursöt Bacardigrej på en liter, som han sedan drack upp hälften av.
 
Kvällen sedan, när människor väl behagade dyka upp, bestod av en hög skitsnack och spel. Favoritspelet "Med andra ord" åkte så klart fram och jag och Emma regerade första omgången. Andra omgången vann jag också, dock tillsammans med Vincent.
 
Plötsligt var klockan 00.00 och vi funderade på vad fasiken tiden tog vägen... inte ens en GPS kunde finns den. Jag, Pernilla och Veronica styrde vår kos in till Östermalmstorg och Solidaritet där vi dansade tills klockan slog strax innan 05 imorse. Jag var hemma 06 och hade en plan på att gå upp 09. Jo... för det hände ju.
Bakfyllan idag? Jag har nog aldrig varit så bakfull någon gång! Så jävla värt dock. Det var en bra kväll.
 
Och jag fick komplimanger om mitt hem igår! Bara älskar när det händer.
Min inställning till mitt hem är att jag vill att mina vänner ska komma hit, kunna slänga sig på soffan och bara vara. Och det har jag tydligen lyckats med trots att det här hemmet inte alls är klart.
Så när människor kommer hit och säger att mitt hem är mysigt, skönt och luktar gott överallt så blir jag glad.
 
 
 
 

Nog nu.

   Dat: 2014-03-07 | Tid: 08:07:21  Kategori: 
Nog nu.

My life. Part 3.

   Dat: 2014-03-05 | Tid: 21:32:00  Kategori: 
Igår hittade jag 2 fantastiska bilder från sommaren 2009. Sommaren 2009 är den bästa sommaren jag genomlevt i mitt liv. Det var så mycket glädje.
Jag pendlade mellan Stockholm och Skåne hela sommaren pga jobb. I Sthlm jobbade jag på Nyboda gruppbostad och hade även den sommaren min chefs arbetsuppgifter. I Skåne hade jag mitt drömjobb som behandlingsassistent på ett LVU-hem. I Skåne kvartade jag in mig i en studentkorridor där Calleballe, Henrik och Oscar bodde. Vi hade bara SÅ roligt hela tiden. Jag var hopplöst och olyckligt kär den sommaren. Jag var på festival, den bästa festivalen jag varit på, med Elin. Hon hittade en kärlek i Skånecampet. Jag umgicks mycket med familjen. Jag umgicks hur mycket som helst med vänner. Sommaren avslutades med att jag fick fast jobb på heltid.
Jag fylls av värme när jag ser bilderna. Jag var 23 år och en liten skit men hade så mycket ansvar. Jag levde mitt liv fullt ut och jag var så glad. Jag mådde så bra.
Jag har tittat mycket på bilderna det senaste dygnet och undrat hur allt kunde vara så enkelt på den tiden. Idag kom jag fram till att allting är precis lika enkelt som det var då. Det spelar ingen roll hur man har det, det handlar om hur man tar det. Och just i den stunden idag bestämde jag mig för att se till att uppnå det där igen. Att ägna mig åt roliga saker, att göra det jag känner för och att se till att allt i mitt liv gör mig glad. Se hur bra jag mådde... :)

My life. Part 2.

   Dat: 2014-03-04 | Tid: 22:37:58  Kategori: 
Jag fortsätter titta igenom bilder på datorn. Ikväll har det varit både hjärtskärande och lycka.

Det är inte bara enkelt att titta igenom det. Inte när man kommer till albumet "Jag & Raz".

Ni som hängt med i bloggen ett tag vet vem han är. Det här är min soulmate. Min absolut bästa vän genom tiderna. Vår vänskap tog sin start när jag var 14 år.

Har ni den personen ni ringer som säger: "Läskigt! Jag skulle precis ringa dig!"? Den personen är Rasmus i mitt liv.
Har ni den där personen som kan se er i ögonen och be er sluta ljuga om ni säger att ni mår bra fast ni inte gör det? Det kan Rasmus säga till mig, över TELEFON, utan att titta på mig.

Nu finns han inte i mitt liv. Nackdelen med att vara väldigt lika är att man är väldigt lika i allt. Även i konflikter och just nu finns vi inte i varandras liv. Det är sorgligt men jag är inte orolig. Jag har tappat räkningen på hur många ggr vi bett varandra dra åt helsefyr och sen alltid hittat tillbaka till varandra på de mest otippade sätt. Som om vi vet att vi bara behöver lite tid från varandra.

Men såhär länge har det aldrig varat.
Du läser här ibland, det vet jag, och du ska veta att du är saknad tillräckligt nu och att min dörr är öppen.






My life.

   Dat: 2014-03-03 | Tid: 22:39:19  Kategori: 
Ska sätta igång med ett fotoprojekt i mitt hem. Hur, var och när får ni se när jag börjar komma någostans. En sak i taget. Och idag började jag med att kolla igenom mina bilder på datorn. Jag har mååååånga bilder i min dator och jag har bara kommit till början. Så många minnen och skratt jag haft ikväll.

Tänkte dela med mig av en personlig favorit som jag skrattade SÅ högt åt.

Linus, jag och Dan på Arvika. Jag vet inte om jag ska skratta, gråta eller bli rädd.




Ai.

   Dat: 2014-03-02 | Tid: 22:50:42  Kategori: 
Throw me to the wolves and I will return leading the pack.