Alla helgons dag och allt.

   Dat: 2009-10-31 | Tid: 15:53:45  Kategori: 
Det är konstigt, jag hade en massa planer som blev inställda. Jag var igår hembjuden till Louise för att få gott och äta och sen skulle vi dra oss vidare till Vampire lounghe för öl, men stackarn går nu på kryckor och får inte stödja på sin fot. Jaha, då var det tal om att istället åka till Gävle för att få återse min soulmate sen 10 år tillbaka vid namn Rasmus, men som vanligt när vi ska ses så kommer något emellan, det verkar som om det finns en lag som säger det liksom. Så vi gör det bästa av helgen istället. Igår hyrdes det film, The wrestler - vilken bra film!! Budskapet var tydligt och berörande. Sen såg jag Amelie från montmartre, oh herregud!! Jag är totalt kär i filmen, helt underbar var den och Audrey Tautou är vacker som få!!!
IDag är det alla helgons dag, jag ska senare bege mig till minneslunden när det är lite mörkare för att tända ett ljus för min älskade farmor. Det är konstigt, det är sex år sen hon gick bort och först nu känner jag att jag klarar av att tända ett ljus för henne på alla helgons dag eller hennes årsdag, det är som om man plötsligt är redo att säga hejdå på allvar.
Ikväll har jag skickat ut en inbjudan till soft vinkväll med inslag av spel eller film, får se om någon nappar eller om alla ska iväg på bravader =)
Sist men inte minst. Det är spännande, man upphör aldrig att förvånas, skrattretande är det att man ibland ändå lyckas tro att man är förvånad. Denna gången är det dock inte mig det slår hårdast på.
Eller som är kär vän sa:
"Ska man ge sig in i en sån lek med dig så får man se till att ha ordentligt med kött på benen annars kan man få sig en sån näsbrännare!"