None.

   Dat: 2012-03-25 | Tid: 16:45:17  Kategori: Smällkarameller
Jag uppdaterar min blogg väldigt sällan men det är för att jag prioriterar så mycket annat hela tiden.

Vi har en underlig katt i vårt hem som ena stunden busar värst och andra stunden är ett gosmonster. Han spinner när jag klipper hans klor och hatar när jag borstar honom. Det brukar vara precis tvärtom.

Jag har varit sjuk i veckan men mår bättre och tänkte jobba imorgon igen. Nackpartiet och axlarna spökar dock på mig. Nå, Vincent ska få massera mig och kleta på tigerbalsam snart.

En vecka kvar tills Vincent åker bort i tre veckor. :(
Två veckor kvar till en vecka semester. :)

Igår var det lite mys med Irish coffe!



En trött katt.



Saker och ting har blivit så spännande nu när vi äntligen har fått haspar på våra fönster och kan ha öppet. Speciellt fågelboet utanför, då.


Titta på den här!

   Dat: 2012-03-21 | Tid: 16:24:10  Kategori: Film & Musik


En riktigt tuff kille!

   Dat: 2012-03-14 | Tid: 09:51:10  Kategori: Smällkarameller

Jo, Freud börjar bli en liten tuffing. Han har slutat springa och gömma sig för minsta lilla ljud. Ett tag jamade han dock som fan på nätterna och det var riktigt jobbigt. Jag kände bara att jag ville sova en hel natt. Nu verkar han dock ha förstått att man kan sysselsätta sig själv och leka på egen hand på nätterna. Igår skapade jag en leksak till honom som han är helt vild på och leker med så mycket han bara orkar.

Jag blev varse om att det tydligen var riktigt kul att leka med servetter. Smått orolig för att han skulle börja äta upp den så virade jag in den i bred och slitstark tejp. Till slut tejpade jag också fast en bit presentsnöre på den.

Han är _helt vild_ på den!


Morgonstund har guld i mun!

   Dat: 2012-03-11 | Tid: 10:53:14  Kategori: Kärlek & Relationer
Igår vågade Freud lämna utrymmet under soffan och lägga sig i soffan istället. Efter ett tag fick både jag och Vincent klappa honom. Dessutom slutade han fly pga plötsliga höga ljud men han var allt lite arg på våra grannar som var högljudda och jamade så högt han bara kunde åt dem.

Idag när jag gick upp såg jag att han låg i soffan men så fort han såg mig sprang han och gömde sig under soffan igen. Jag var lite rädd för att det skulle bli många timmar under soffan igen men efter en stund sökte han sig ut i köket när han hörde att jag var igång. Det var dags för ett litet mål mat för honom och han blev som tokig. Upp och ner på diskbänken. När jag väl ställde ner hans mat gick han och luktade lite på den men avvisade den, tittade på mig och började jama igen. Jag testade då att lyfta upp honom och han gjorde ingenting för att försöka fly. Så jag gick in med Freud till sovrummet där Vincent låg. Han blev som tokig när han fick bli klappad, låg och rullade runt i sängen, vandrade mellan oss och vi fick höra honom spinna för första gången. Sen dess har han inte släppt oss. Så fort vi lämnar rummet följer han efter direkt. Jag kunde till och med sätta igång mixern idag för att göra min frukost utan att han sprang under soffan. Istället gömde han sig bakom Vincent. Han börjar bli trygg nu! <3


Freud!

   Dat: 2012-03-10 | Tid: 11:42:27  Kategori: Smällkarameller
Igår fick vi hem vår lilla kattunge som heter Freud. Utrymmet under skohyllan var genast en trygg plats att ligga och trycka under men när jag kom hem sådär 5 timmar senare så hade han åtminstone bytt plats till vardagsrummet, under soffan givetvis. Han verkar ha ganska mycket seperationsångest och är orolig för att han inte finner sin mamma i vårt hem. Stundtals jamar han konstant och väldigt högt och höll på en stor del av natten också. Nu fick jag precis nys om att man vi inte ska besvara det jamandet (av en skrivande vetrinär) då det kan bli ett invant beteende. Vi ska istället uppmärksamma och bekräfta honom när han är tyst. Det låter rimligt i min mening.

Han är dock framme och äter och han hittar till sin toalett och använder den så det ser jag bara som goda tecken. När vi börjar leka med honom så är han inte heller sen till att hänga på och då kan man manipulera honom lite till att få klappa honom också. Trots att han ligger och gömmer sig i sin trygghet under soffan så kan han ändå inte låta bli att komma fram ibland för att han är så nyfiken. Nå, vi får se vad tiden gör med honom.












Pernilla

   Dat: 2012-03-03 | Tid: 18:00:20  Kategori: Smällkarameller

















Jag har fått en ny kamera!

   Dat: 2012-03-03 | Tid: 10:49:49  Kategori: Smällkarameller
Jag har fått en ny kamera att leka med och det är bara _så_ roligt! Jag beställde ett ordentligt telezoom-objektiv till den också. Lite av det här har jag lekt fram den senaste veckan.



























Idag ska jag fota min syster. Skoj skoj! ^^